Bestel en prijsinformatie

Elke product is uniek en handgemaakt. Dat maakt het lastig om een vaste prijs te maken. Het uiteindelijke ontwerp en eventuele wensen bepaald de prijs. (klik hier voor meer informatie over de producten)

Indien U een exacte prijs wilt weten neem dan even contact met ons op. Vermeld hierbij voor hoeveel personen U taart/cupcake/koekjes wilt. Welke smaken en welk ontwerp u wenst. (mail of app eventueel een voorbeeld wat U leuk vindt).

Prijsinformatie.

Taarten: (meer informatie)
  • Fondanttaarten zijn te bestellen vanaf 12 personen. Vanaf €5,- per persoon.
  • Driptaarten zijn te bestellen vanaf 12 personen. Vanaf €5,- per persoon.
  • Slagroomtaarten zijn te bestellen vanaf 10 personen. Vanaf €2,50 per persoon.
  • Een meptaartje is alleen te bestellen in combinatie met een taart van minimaal 12 personen. De prijs van een meptaartje is €10,00 en wordt in de stijl van de grote taart gemaakt.
  • Bruidstaarten zijn te bestellen vanaf 15 personen. Vanaf €7,50 per persoon.

Cupcakes: (meer informatie)

Cupcakes kunnen in elk gewenst thema gemaakt worden. Met of zonder heerlijke toef. Met of zonder een foto erop. Alles is mogelijk. Cupcakes zijn te bestellen vanaf 12 stuks.

Zonder toef vanaf €2,65 per stuk.

Met toef vanaf €2,95 per stuk.


Koekjes: (meer informatie)

Koekjes kunnen naar wens gemaakt worden. Deze worden geheel handgemaakt en opgespoten met een laagje royal icing. Dit zorgt voor een heerlijk krokant laagje. Dit is vrijwel in elk gewenst thema te bestellen. Het hangt van het ontwerp af wat de prijs zal zijn. Koekjes kunnen besteld worden van 7 tot 10 cm. Ook kunnen de koekjes verzonden worden, hierbij komen wel de verzendkosten voor rekening van de besteller.

Koekjes kunnen besteld worden vanaf 15 stuks, vanaf €2,75 per stuk.

Elk koekje wordt apart verpakt en geseald en zijn hierdoor nog wel 3 maanden houdbaar.

Houd de Instagram pagina in de gaten, af en toe verkopen wij losse koekjes.


Cakesmash: (meer informatie)

Een cakesmash is een taart wat over het algemeen gebruikt wordt bij een fotoshoot. Bijvoorbeeld voor de eerste verjaardag van uw prins of prinsesje. Het is een grote cupcake welke niet gevuld is. Deze is gemaakt met een luchtig biscuit kapsel en opgespoten met een luchtige crème. De cakesmash taarten zijn melk, soja en lactose vrij te bestellen.

Te bestellen voor € 35,- per stuk.


Macarons: (meer informatie)

Te bestellen vanaf 9 stuks €1,75 per stuk.


Bonbons: (meer informatie)

Te bestellen vanaf 9 stuks, €1,75 per stuk.

Lees ook de ALGEMENE VOORWAARDEN.