Taarten

De taarten worden gebakken met een speciale moskovisch recept waardoor er een lekkere en luchtige taart ontstaat. Het is mogelijk om voor een chocolade kapsel te kiezen, hiervoor word wel een kleine meerprijs gevraagd.

Tevens kan de taart melk, soja en/of lactose vrij gemaakt worden. Geef dit echter wel altijd duidelijk aan. Omdat er ook met niet allergenenvrije taarten word gewerkt, kan ik helaas niet 100% garanderen dat de taarten geen sporen van allergenen bevatten.

Het kapsel word vervolgens in 3 lagen gesneden en gevuld met een vulling naar keuze. Onder aan de pagina is een kleine selectie van smaken. Staat u smaak er niet bij vraag ernaar, waarschijnlijk is het wel mogelijk, maar er is zoveel mogelijk dat ik het niet allemaal op de site kan zetten. De vullingen zijn inbegrepen in de prijzen. Luxe vullingen word een meerprijs voor gevraagd.

De taart wordt bekleed met fondant, welke ook allergenenvrij is. Hierna wordt de taart geheel naar wens gedecoreerd.

Taartvullingen:

Slagroom, aardbeienjam, kersen bavarois, aardbeien bavarois, champagnecrème, chocolademousse, citroen bavarois, bananencrème, banketbakkersroom, bastogne crème, vanille, bosvruchten bavarois, witte chocolade bavarois, frambozen bavarois, frambozenjam, oreo vulling, stroopwafelvulling, pure ganache met witte chocoladestukjes en nog veel meer mogelijke vullingen.

Staat uw smaak er niet bij informeer dan naar de mogelijkheden!


Bruidstaart.
Het bestellen van een bruidstaart is mogelijk. Doe dit wel tijdig. In een bruidstaart zit heel veel voorbereiding. De taart moet natuurlijk perfect zijn, want het zal één van jullie mooiste dagen uit jullie leven zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Slagroom taart:
Het is ook mogelijk om een slagroom taart met afbeelding te bestellen. Wanneer u bijvoorbeeld niet van fondant of marsepein houdt. Hierbij is de vulling ook naar keuze, de taart wordt met 3 lagen gevuld.

Verrassing taart:
Een verrassing taart is een taart wat er van buiten uitziet als een normale taart, maar van binnen is de taart gekleurd. Dit kan in 1 kleur, maar ook meerdere kleuren zijn mogelijk. Gekleurde blokjes kunnen erin of gekleurde lagen. Leuk om bijvoorbeeld bekent te maken dat u zwanger bent (een blauw/ roze taart van binnen) of om het geslacht van uw baby bekent te maken. Hiervoor wordt wel een kleine meerprijs gevraagd.

Neem voor meer informatie contact op.