De taarten worden gebakken met een speciale moskovisch recept waardoor er een lekkere en luchtige taart ontstaat. Het is mogelijk om voor een chocolade kapsel te kiezen, hiervoor wordt wel een kleine meerprijs gevraagd.

Tevens kan de taart melk, soja en/of lactosevrij gemaakt worden. Geef dit echter wel altijd duidelijk aan. Omdat er ook met niet allergeenvrije taarten wordt gewerkt, kan ik helaas niet 100% garanderen dat de taarten geen sporen van allergenen bevatten.

 

 

Het kapsel wordt vervolgens in 3 lagen gesneden en gevuld met een vulling naar keuze. Onder aan de pagina is een kleine selectie van smaken. Staat u smaak er niet bij vraag ernaar, waarschijnlijk is het wel mogelijk, maar er is zoveel mogelijk dat ik het niet allemaal op de site kan zetten. De vullingen zijn inbegrepen in de prijzen. Ik hanteer hierin geen verschil in prijzen en vraag hiervoor geen meerprijs.

 

De taart wordt bekleed met fondant, welke ook allergeenvrij is.

 

Hierna wordt de taart geheel naar wens gedecoreerd.

 

Vorm

Er zijn vele vormen en maten van taarten mogelijk. Uiteraard moet er wel rekening gehouden worden met het aantal personen. Mocht u bijvoorbeeld toch een grote stapeltaart willen, maar heeft u niet zoveel personen dan kan er gekozen worden voor een dummie. Dit is neptaart gemaakt van piepschuim en kan prima tussen of op een taart gemaakt worden en eventueel kunt u dit bewaren als aandenken.

Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Een klein boltaartje is ook mogelijk en deze kan bij een grote taart gemaakt worden en wordt speciaal voor de jarige gemaakt geheel in de stijl van de grotere taart. Vaak worden deze taartjes “Een Meptaartje” genoemd. Dit omdat het bedoelt is voor een kleine jarige en deze er met hartelust op kan meppen en lekker kan knoeien. Dit worden hele leuke foto’s. Voor een kleine meerprijs is dit taartje mee te bestellen met een grotere taart.

 

Cakesmash

Een cakesmash taart met shoot wordt tegenwoordig vaak gedaan. Voor een uitnodiging, maar soms ook voor de meest leuke foto’s van Uw prins of prinsesje. Dit is een grote cupcake vorm, deze wordt standaard niet gevuld. De onderkant wordt bekleed met fondant en de top wordt opgespoten met een lekkere crème. En vervolgens verder gedecoreerd.

 

 

Slagroom taart

Het is ook mogelijk om een slagroom taart met afbeelding te bestellen. Wanneer u bijvoorbeeld niet van fondant of marsepein houdt. Hierbij is de vulling ook naar keuze, de taart wordt met 3 lagen gevuld.

 

 

Verrassingstaart.

Een verrassingtaart is een taart wat er van buiten uitziet als een normale taart, maar van binnen is de taart gekleurd. Dit kan in 1 kleur, maar ook meerdere kleuren zijn mogelijk. Gekleurde blokjes kunnen erin of gekleurde lagen. Leuk om bijvoorbeeld bekent te maken dat u zwanger bent (een blauw/ roze taart van binnen) of om het geslacht van uw baby bekent te maken. Hiervoor wordt wel een kleine meerprijs gevraagd.

 

 

 

 

Cupcakes.

De cupcakes worden standaard in vanillesmaak gemaakt, maar chocolade smaak is ook mogelijk voor een kleine meerprijs. Bij de cupcakes is er de mogelijkheid om deze te decoreren met fondant. Of met een overheerlijke toef erop in vele smaken en kleuren.

Cupcakes kunt u bestellen vanaf 12 stuks.

 

Koekjes

Koekjes kunnen besteld worden vanaf 10 stuks. Het ligt aan het design maar over het algemeen is er een keuze voor een koek van 7,5 cm groot of van 10 cm groot. De koekjes worden per stuk verpakt en blijven daardoor zo’n 3 maanden houdbaar. De koekjes kunnen naar wens melk en lactosevrij gemaakt worden. Deels sojavrij (bevat soja lecthine). Ze worden gedecoreerd met royal icing. Koekjes kunnen verstuurd worden. Hiervoor betaald U echter zelf de verzendkosten. De koekjes worden per stuk goed verpakt om de kans op breken zo klein mogelijk te maken.

 

Bruidstaart.

Het bestellen van een bruidstaart is mogelijk. Doe dit wel tijdig. In een bruidstaart zit heel veel voorbereiding. De taart moet natuurlijk perfect zijn, want het zal één van jullie mooiste dagen uit jullie leven zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Hieronder enkele voorbeelden van taartvullingen:

 

 

Zoals u kunt zien er zijn vele soorten vullingen en dit is maar een kleine greep. Een combinatie voor verschillende vullingen is ook mogelijk. Eventueel kan ik hierover advies geven wat lekker bij elkaar smaakt.

 

Enkele voorbeelden van lekkere vulling combinaties:

 

 

Voor ieder wat wils!