Sandra van Mourik-Alberts

 

info@taartenvansandra.nl

 

Je kunt contact opnemen via mijn mail voor een bestelling of een vrijblijvende prijsaanvraag of eventueel andere vragen. Ik streef ernaar om binnen 2 dagen te antwoorden. Via what’s app is dit ook mogelijk op nummer 0638517531

 

Houd er rekening mee dat er in een taart maken veel tijd zit, daarom verzoek ik om de bestelling minimaal 14 dagen van te voren te plaatsen. Dit om teleurstelling te voorkomen. Bruidstaarten het liefst nog eerder (liefst minimaal 1 maand van te voren). Mocht er eerder een taart nodig zijn, neem dan even contact met mij op, misschien heb ik nog een gaatje vrij.

 

De taart dient zelf opgehaald te worden in Tiel, hier zitten geen kosten aan.

 

 

 

 

 

 

Lees hieronder nog even de voorwaarden.

 

Voorwaarden

 

* Bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst,

* Wanneer u een taart of cupcakes besteld word er gevraagd uiterlijk 2 weken vooraf te betalen van de ophaaldatum, helaas is in het verleden gebleken dat dit nodig is.

* Bij bruidstaarten word er altijd een aanbetaling aangevraagd van 50% van de totale kosten, minimaal 4 weken van te voren. Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 weken van te voren betaald te zijn.

* Bruidstaarten dienen uiterlijk 4 weken van te voren aangevraagd te worden.

* Bestelde taarten of cupcakes dienen altijd afgenomen te worden.

* Na ontvangst van de betaling is de bestelling definitief gemaakt. Bij geen betaling zal er geen opdracht uitgevoerd worden.

* U bent zelf verantwoordelijk voor u taart wanneer u deze komt afhalen, beschadiging tijdens eigen vervoer is uw eigen risico. Wij adviseren een taart plat in de auto te vervoeren, of in de achterbak of plat op de grond voor in de auto. NIET op een achterbank, stoel of op schoot.

* Hoe u de taart bewaard is aan U, hiervoor kan ik niet aansprakelijk gesteld worden. Wel kunt U advies aan mij vragen hierover. Over het algemeen is het het beste om de taart in de koelkast te bewaren.

*Afspraken zijn bindend.

* Alle taarten zijn handwerk en daardoor is elke taart uniek. Het kan voorkomen dat een kleur wat anders uitpakt, een taart wordt ook nooit exact hetzelfde nagemaakt. Een voorbeeld kan wel als richtlijn aangegeven worden.

* U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, geef dit duidelijk aan bij een bestelling. Taartenvansandra is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door een allergisch reactie. Wij doen onze uiterste best zo zorgvuldig mogelijk te werken, maar kunnen nooit 100% sporen van uitsluiten.

* Taartenvansandra behoud zich het recht de opdracht te annuleren in geval van ziekte en/of letsel. Taartenvansandra zal er alles aan doen een passende oplossing te vinden.

* Taarten worden bij voorkeur zelf afgehaald tussen een vooraf afgesproken tijdvak. Wanneer U buiten dit tijdvak komt is de kans aanwezig dat er niemand aanwezig is en kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

 

*Tot slot alle taarten en cupcakes worden met de grootste zorg bereid en naar hartenlust gedecoreerd. Echter blijft dit handwerk. Mocht U om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met Uw bestelling neemt U dan zo spoedig mogelijk contact op met Taartenvansandra, het liefst binnen 24 uur.

 

 

 

www.facebook.nl/Taartenvansandra.nl